Site Overlay

Feestelijke première van theaterspektakel Reuring in ‘t Reggedal

Na maanden van plannen, repeteren en voorbereiding was het vrijdag 13 september eindelijk zover, de feestelijke première van Reuring in ‘t Reggedal in het Ravijn in Nijverdal.

Al het harde werken van de afgelopen weken kwam deze avond samen toen publiek, pers en genodigden eindelijk de muziektheatervoorstelling mochten komen bekijken. Naast de cast en crew is er een complete club van lokale vrijwilligers aanwezig om deze voorstelling mogelijk te maken.

De voorstelling gebruikt het Ravijn in Nijverdal als decor. Het leeggelopen zwembad op de voorgrond en de verlichte bomen en heuvels op de achtergrond zorgen voor een indrukwekkend, sprookjesachtig decor. Met de prachtige livemuziek gespeeld door Muziekvereniging KSW onder leiding van Bert Pfeiffer ging vrijdagavond om 20:30 de voorstelling van start.

De première verliep geslaagd en kon rekenen op een volle tribune. De 75 minuten durende voorstelling werd afgesloten met gejuich en een staande ovatie van alle aanwezigen. Hoofdrolspelers Jan Tekstra en Julia van der Vlugt waren na afloop trots en enthousiast over de première en kijken met plezier uit naar het spelen van de komende voorstellingen.

Extra kaarten
De verkoop van kaarten gaat hard en daarom heeft de productie besloten extra kaarten te gaan verkopen. Dit zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om deze indrukwekkende voorstelling te zien. De extra kaarten zijn te koop bij de pin-kassa bij het Ravijn een uur voor aanvang van de voorstelling op de avond zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *